Botiga Online Bàsica

Una botiga bàsica per promoure el teu negoci per Internet. Autogestionable i ampliable.

Es tracta de l’opció més senzilla i bàsica de gestionar la teva botiga Online. Amb les coses més elementals, permet la gestió dels productes, comandes, pagaments, etc. La botiga es desenvoluparà en el gestor de continguts WordPress, que permet compaginar-se amb una pàgina web coorporativa sota el mateix gestor de continguts. El pack inclourà desenvolupament de la botiga en WordPress amb el plugin Woocommerce.

Icono Ok Creació d’una botiga online amb 3 pàgines maquetades, les bàsiques perquè la pàgina web tinc un format de botiga en línia.

Icono Ok Pàgina web autogestionable (WordPress + WooCommerce). En altres paraules, el propi client podrà gestionar els seus productes, clients, comandes, pagaments, etc .. Un cop finalitzada la pàgina web es lliuraran les dades d’identificació (usuari i contrasenya) per a la seva gestió.

Icono Ok Disseny web responsive (WordPress + WooCommerce). La botiga online serà compatible amb la majoria de dispositius, ja siguin ordinadors, tablets o mòbils, ja es construirà sota aquests principis.

Icono Ok Optimització SEO bàsica. Optimització de la botiga en línia per una paraula clau per al negoci del client. Alta de la pàgina web en els cercadors, encara que no es garanteix la seva presència a les primeres pàgines de resultats.

Icono Ok Botiga online implementada en un únic idioma, que serà seleccionat pel client (castellà, català, anglès, etc.).

Icono Ok Preu tancat i únic de 900 euros, sense quotes de manteniment mensuals ni anuals.

Icono Ok Preu tancat i únic de 900 euros, sense quotes de manteniment mensuals ni anuals.

Icono Ok El preu NO inclou l’IVA.

Icono Ok El pagament es realitzarà el 50% al començament, 50% en finalitzar el desenvolupament.

Icono Ok El preu NO inclou el domini ni l’allotjament, que aniran a càrrec del client. Si el client no coneix com realitzar aquests passos, ens oferim a gestionar-li el procés, sempre que el client es faci càrrec dels costos. Veure pestanya Ampliacions.

Icono Ok El client serà el responsable de facilitar les dades generals de la botiga i dels 10 productes inclosos abans del començament del desenvolupament. Després el mateix podrà gestionar tots els productes.

Icono Ok El termini de lliurament serà de 21 dies un cop el client hagi lliurat tots els continguts.

Icono Ok Gestió de diferents formes de pagament: contra reemborsament, Paypal, transferència bancària, xec, passarel·la de pagament amb targeta.

Icono Ok Configuració de les despeses d’enviament, que poden ser gratis, de preu únic o segons pes, mesura del paquet o país d’enviament.

Icono Ok Configuració dels impostos, pot estar inclòs en el preu o calculat a part, pots imposar impostos diferents per producte.

Icono Ok Permet crear cupons descompte, amb una quantitat fixa o un percentatge, per a productes concrets o categories de productes.

Icono Ok Permet afegir diferents atributs i variacions a les característiques del producte (color, talles, etc.).

Icono Ok Es pot vendre productes físics o digitals.

Icono Ok Ofereix informes d’inventari que informen de l’estoc disponible dels productes en venda.

Icono Ok Ofereix altres informes de l’estat de les comandes, vendes i clients.

Icono Ok Incorpora els camps de SEO necessaris per al posicionament en cercadors.

– Compartir –

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

best ps1 emulator
odessa girl
odessa marriage agency
dating for women over 50
utorrent 2.2.1 download
ps1 bios files
Roms download
youtube converter für mac