Pack Web Premium

Un pack per a una pàgina corporativa elegant i funcional, alguna cosa més que una simple targeta de visita a Internet.

Es tracta d’una opció ideal per mostrar una imatge professional del teu negoci a Internet. Malgrat tractar-se d’una opció bastant completa, a l’estar implementada en el gestor de contenidor WordPress, permet l’amplicació futura amb noves pàgines, funcionalitats o característiques. Ideal per començar.

Icono Ok Creació d’una pàgina web amb 12 pàgines maquetades. A les habituals pàgines d’Inici, Qui Som, Serveis, Notícies o Contaco, el client podrà sol·licitar la creació de 7 pàgines addicionals fins a les 12 totals.

Icono Ok Pàgina web autogestionable (WordPress). En altres paraules, el propi client podrà modificar el seu contingut afegint noves pàgines, seccions o apartats. Un cop finalitzada la pàgina web es lliuraran les dades d’identificació (usuari i contrasenya) per a la seva gestió.

Icono Ok Disseny web responsive (WordPress). La pàgina web serà compatible amb la majoria de dispositius, ja siguin ordinadors, tablets o mòbils, ja es construirà sota aquests principis.

Icono Ok Optimització SEO avançada. Optimització de la pàgina web per 3 paraules clau per al negoci del client. Alta de la pàgina web en els cercadors, encara que no es garanteix la seva presència a les primeres pàgines de resultats. Es realitzarà una anàlisi de les paraules clau recomanades per al client.

Icono Ok Pàgina web implementada en un sol idioma, que serà seleccionat pel client (castellà, català, anglès, etc.).

Icono Ok Preu tancat i únic de 900 euros, sense quotes de manteniment mensuals ni anuals.

Icono Ok Flexibilitat per a futures ampliacions, noves funcionalitats, gestió multidioma, bloc, etc.

Icono Ok Preu tancat i únic de 900 euros, sense quotes de manteniment mensuals ni anuals.

Icono Ok El preu NO inclou l’IVA.

Icono Ok El pagament es realitzarà el 50% al començament, 50% en finalitzar el desenvolupament.

Icono Ok El preu NO inclou el domini ni l’allotjament, que aniran a càrrec del client. Si el client no coneix com realitzar aquests passos, ens oferim a gestionar-li el procés, sempre que el client es faci càrrec dels costos. Veure pestanya Ampliacions.

Icono Ok El client serà el responsable de facilitar els continguts (logo, dades, textos, imatges, etc.) abans del començament del desenvolupament.

Icono Ok El termini de lliurament serà de 21 dies un cop el client hagi lliurat tots els continguts.

Icono Ok Lloc multidiioma: Creació d’un site amb més d’un idioma. El cost serà de 125 euros per cada idioma addicional.

Icono Ok Analytics: Configuració de les estadístiques del lloc (visites, redireccionaments, localitzacions, etc.). El cost serà de 75 euros .

Icono Ok Gestió del domini i l’allotjament: Si el client no desitja contractar, mantenir i gestionar el seu domini i allotjament web, nosaltres ens podem encarregar de gestionar-per un cost de 100 euros l’any. Aquests costos són derivades de la renovació del domini i l’allotjament.

Icono Ok Per a qualsevol altra necessitat o requeriment per part del client, s’haurà de valorar el cost en funció de la sol·licitud realitzada.

– Compartir –

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail