Qui som

Presentació de l’empresa, principals serveis i els nostres valors

Argen Consulting és una empresa de serveis de consultoria i desenvolupament creada el 2008, que compta amb una gran experiència en la gestió de projectes relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació.

Argen Consulting ofereix serveis i productes a les empreses, pimes i autònoms per donar resposta a la necessitat de gestió dels seus sistemes d’informació, problemàtiques del seu negoci o processos com la transformació digital.

Les nostres 4 especialitats són: la Consultoria Estratègica del teu negoci per afrontar processos de transformació; els processos de Transformació Digital de les empreses; el Business Intelligence com a eina per optimitzar el procés de presa de decisions; i els Serveis per a Pimes i Autònoms (pàgines web, màrqueting social, botigues online, desenvolupament a mida, etc.).

Professionalitat

Professionalitat

El nostre equip està format per professionals qualificats i especialitzats en determinades matèries oferint al client un tracte personalitzat i d’acord amb les seves necessitats

Compromís

Compromís

Sentim l’obligació d’oferir el millor servei als nostres clients. Per això, garantim el compliment dels acords adoptats, sent estrictes en els terminis i en la qualitat de cada producte o servei.

Passió

Passió

Passió per aconseguir el resultat i els objectius dels nostres clients. Passió per la tecnologia i per la professió. Passió per l’excel·lència en el nostre treball.

Entusiasme

Entusiasme

Entusiasme pel que fem, Il·lusió per millorar la vida dels nostres clients. Motivació per créixer. Interès i superació per fer front a les dificultats.