Software a mida

Ens adaptem a les necessitats del teu negoci i personalitzem la millor solució per a tu

A Argen Consulting entenem que la visió del teu negoci és única i personal. És per això, que analitzem amb tu les teves necessitats de gestió i proposem solucions a mida per adaptar el teu estratègia de negoci i millorar els teus resultats. Els nostres desenvolupaments estan basats en solucions web per a múltiples dispositius i sota un framework PHP d’última generació: Laravel.

Icono Ok Detecció i comprensió de les necessitats del negoci del client. Per a això es realitzaran reunions amb el client per tal de comprendre profundament els seus desitjos, problemes o dificultats.

Icono Ok Anàlisi dels requisits del client i proposta de solucions adequades a les necessitats.

Icono Ok Un cop pactada la proposta de solució, s’analitzaran els requisits amb tot detall. Aquest procés es farà mitjançant reunions amb el client.

Icono Ok Elaboració d’un pressupost i planificació de treball adaptat a la solució.

Icono Ok Aprovació del pressupost i signatura del contracte.

Icono Ok Inici del desenvolupament.

Icono Ok Lliuraments parcials del programari de gestió segons la planificació del proyeco. Se solen fer lliuraments parcials en projectes de mitjà o gran grandària.

Icono Ok Lliurament del producte final.

Icono Ok El preu dependrà de les necessitats del client i dels requisits sol·licitats.

Icono Ok En qualsevol cas, el preu del pressupost NO inclourà l’IVA.

Icono Ok El pagament es realitzarà el 30% al començament, 20% a la meitat del desenvolupament del projecte, 50% en finalitzar el desenvolupament.

Icono Ok En cas de ser una solució web, el preu NO inclou el domini ni l’allotjament, que aniran a càrrec del client. Si el client no coneix com realitzar aquests passos, ens oferim a gestionar-li el procés, sempre que el client es faci càrrec dels costos. Veure pestanya Ampliacions.

Icono Ok El termini de lliurament dependrà dels requisits del client i es detallarà en el pressupost i planificació del mateix.

– Compartir –

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail